donderdag 26 juni 2008

karrenrace op de godelindeschool

Vandaag was weer de traditionele karrenrace op de Godelindeschool. Ik geloof al weer de dertigste!. Deze race is bedoeld als afsluiting van het schooljaar. Iedereen kan een kar maken gebaseerd op een thema. Dit jaar was het thema sport. Natuurlijk is er dan ook een jury (dus zijn er ook prijzen) om het toch wat spannend te maken!
Voor mij was het al weer de derde keer dat ik in de jury mocht zitten. Het lijkt alsof er steeds meer en mooiere karren komen. Maar als jury heb je het niet makkelijk. De karren komen snel achter elkaar en ook snel voorbij, en het is net als bij een boek 1 boek. Lees het en je hebt verschillende meningen......
Als jury kijk je of ze zich aan het thema hebben gehouden, hoe ze de thema hebben ingevuld, of ze zelf veel hebben kunnen doen, originaliteit, hoe zien de kinderen er uit en eventueel iets extra's.
Voor de pech en snelheidsprijs hoeveb we gelukkig niet zo veel te doen, alhoewel we de laatste sessie (groepen5,6 en7) wel veel kandidaten voor de pechprijs hadden!
Bij de kleuters wonnen 2 kinderen die op eenvoudige manier als paardenmenners verkleedt waren. Ze hebben zelf veel kunnen doen en zagen er mooi uit.
Bij de groepen 3/4 waren een aantal kinderen een nominatie waard. Een waterski combinatie, een concours hippique, een sportvisser, een kanovaarder en een zwemmer in een zwembad. Maar de winnaar werden uiteindelijk 2 meisjes die heel mooi verkleedt waren als godinnen en de fakkel met zich meedroegen. De olympische gedachte mooi ingevuld op deze speciale dag. Dat kon niet beter.
En dan bij de ouderen (groepen 5,6 en 7) kwamen er zelfs allerlei extraatjes bij. Een teken dat ze erg enthousiast bezig zijn geweest.

Alle foto's zijn hier te zien.


HELAAS WEER GEEN FOTO'S TE UPLOADEN NAAR BLOGGER. HET BLIJFT WAARDELOOS. MOCHT JE EEN WEBLOG BEGINNEN, DOE DAT DAN NIET BIJ BLOGGER!!!! Ik kan nu al 1 foto per avond uploaden. Wat een fantastisch programma (5-7-2008)

Geen opmerkingen: